Actief bewegen

Bewegingsbanken

De acht verschillende bewegingsbanken behandelen elk een specifiek onderdeel van uw lichaam. De ene bank is er voor de rug, de ander voor uw buikspieren en de ander weer voor uw totale ontspanning zodat u geen spierpijn zult hebben. Alle spiergroepen worden getraind, stijve spiergroepen worden weer soepel en u zult merken dat u zich fitter gaat voelen doordat uw figuur verbeterd.

De banken maken de beweging terwijl u er ontspannen op ligt. Uw gewrichten worden niet belast en de kans op blessures is dus uitermate gering. Voor mensen die wat actiever willen zijn, of sneller resultaat willen, hebben we extra oefeningen. Het programma en de snelheid van de bewegingen word per individu aangepast. Neemt u rustig de tijd voor een bezoek aan onze studio. Het oefenen neemt één uur en twintig minuten in beslag en na afloop krijt u de gelegenheid een gratis kopje koffie of thee te drinken.

Power-plate

De power plate is goed voor zowel de gezondheid als de conditie. Binnen korte tijd voelt u zich weer fit door de acceleratietraining van de Power Plate.

Jonkershof Body Correction

Jonkerswijk 8
9422 TA Smilde
0592 413924