Massage

Afslankmassage

Doel

Het ontslanken van het lichaam door middel van de afslankmassage. De massage beïnvloedt het lymfesysteem, vochthuishouding, vet, spiertonusen en de bloedcirculatie.

Resultaat

  • omvang vermindering
  • vermindering van de cellulite
  • verbetering van de huidconditie
  • vermindering van de rimpels
  • strakker en beter in je vel zitten

U zult in omvang centimeters verliezen. Uw gewicht blijft meestal hetzelfde, tenzij u uw leefpatroon aanpast en dagelijks 2 liter water drinkt. De huid ziet er na de kuur minder hobbelig en bobbelig uit.

Hydrojet

Het bijzondere voordeel van dit watermassage apparaat is, dat het masseren word gedaan door de kracht van water, en zo worden de bekende voordelen van het masseren onder water bereikt zonder nat te worden. Tijdens de massage ligt u op een soepel, buigzaam bed. Dit bed is te vergelijken met een waterbed.

Kruiden stempelmassage

Bij deze massage wordt je gescrubt en gemasseerd door 2 personen. Bij de massage wordt gebruikt gemaakt van kruidenstempels in ongebleekt linnen. In deze linnen zitten 12 soorten kruiden voor het gehele lichaam en gezicht.

Lichaamsmassage/Sportmassage

Bij deze massage word je gehele lichaam of een deel ervan gemasseerd. Dit houdt in: nek, gezicht, schouders etc. Deze massage wordt ervaren als zeer ontspannend en rustgevend.

Manuele Lymfedrainage

Een gespecialiseerde massage voor het afvoeren van afvalstoffen en vochtophopingen. Bijvoorbeeld de vochtwallen onder de ogen, of de na borstoperaties ontstane vochtophopingen kunnen op deze manier behandeld worden.

Oosterse steenmassage

Weldaad voor lichaam en geest Goed voor de spieren en afvalstoffen.

Spons/hammem massage

De massage stimuleert door middel van een scrub met fijn zeezout de bloedsomloop. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Vervolgens wordt het lichaam heerlijk ingezeept en gemasseerd met een spons. Ter afsluiting wordt u nog gemasseerd met massageolie. De massage is voor iedereen geschikt en is een verwenning voor uw lichaam en geest.

Jonkershof Body Correction

Jonkerswijk 8
9422 TA Smilde
0592 413924