Pakkingen

Body-wrap

De Gold Line Body-Wrap is een gezonde en natuurlijke manier om in korte tijd centimeters kwijt te raken. Bovendien maakt het de huid zacht en sterk. Katoenen bandages worden in een Aloë Vera en kruidenmengsel geweekt en vervolgens om het lichaam heen gewikkeld. Hierdoor worden de afbraakproducten uit het vetweefsel op natuurlijke wijze uit het lichaam gespoeld.

De behandeling duurt in totaal ongeveer anderhalf uur, de Gold Line Body Wrap zelf zal ongeveer 45 ontspannende minuten in beslag nemen. Nadat de katoenen bandages verwijderd zijn zal het achtergebleven mengsel nog doorwerken tot dat deze is afgespoeld of op natuurlijke wijze het lichaam verlaat door transpiratie. Na de behandeling dient u ongeveer 16 glazen water binnen 24 uur te drinken. Dit is om de overtollige afbraakproducten uit het lichaam te spoelen. De hoeveelheid centimeters die men kan verliezen kan tussen de 5 en 35 centimeters per behandeling zijn. Dit is afhankelijk van het percentage zacht vet en cellulitis in uw lichaam.

De gold Line Body-Wrap is prettig, gezond en ook effectief voor cellulitits, slappe huid en zwangerschapsstriemen.

Lichaamspakkingen

De verschillenden lichaamspakkingen zullen u uitermate bevallen. Wij hebben lichaamsbehandelingen die geschikt zijn voor alle huidtypes en uiteenlopende doeleinden. Heeft u problemen met uw huid? Dan is er bijvoorbeeld de Kamferpakking. Last van stress? Een ontspannende pakking met lavendel zal u goed doen. Wilt u afvallen? De panycopakking is dan heerlijk. Met uitzondering van de panycopakking krijt u na elke pakking ook nog eens een heerlijke ontspannende lichaamsmassage.

Jonkershof Body Correction

Jonkerswijk 8
9422 TA Smilde
0592 413924