Salon

Anti-cellulitusbehandeling.

Anti-cellulitis massage is een bindweefsel massage voor de afvalstoffen. De massage is afslankend.

Cougleren van fibromen.

Bij deze behandeling worden steelwratjes of ouderdomsvlekjes verwijderd.

Couperose behandeling.

Bij deze behandeling worden rode haarvaatjes verwijderd.

Gel of harsnagels.

Ook voor lange en mooie nagels kunt u terecht bij Jonkershof.

Harsen.

Bij ons kunt u terecht het harsen van onder andere u benen, gezicht, bikinilijn, oksel, rug enz.

Manicure.

Voor verzorging van de handen bent u ook bij ons op het juiste adres.

Microdermabrasie.

U bent niet de enige met een probleem in uw huid: vrijwel iedereen krijgt vroeger of later last van rimpeltjes vlekjes, littekens en verlies van vitaliteit als gevolg van levensstijl en milieu-invloeden. Gelukkig kunnen deze problemen relatief snel en zeer effectief verholpen worden met micordermabrasie. Dankzij deze behandelmethode krijgt uw huid haar frisse, jeugdige uitstraling terug en voelt u zich weer mooi en vitaal.

Ontharing met LHE. (ongewenste haargroei)

Definitief ontharen op een snelle en pijnloze manier. Ook voor blonde en grijze haren! Wij zijn inmiddels gestart met LHE op licht gebaseerde ontharingstechniek. Betrouwbare resultaten. Veilig en effectief. Hoge klanttevredenheid. Ook voor mannen.

Paraffine handpakking.

Bij de paraffine handpakking worden de handen gedompeld in paraffine. Na +/- 15 minuten wordt de paraffine verwijderd en worden de handen gemasseerd. Deze behandeling is erg geschikt voor kloofjes of winterhanden. Deze behandeling gebruikt Medex handcrème die 8 uur beschermt en werkt tegen eczeem. Deze crème is overigens goed verzorgend.

Pedicure.

Op afspraak kunt u een uitgebreide voetbehandeling krijgen.

Permanente make-up.

Er is bij ons de mogelijkheid uw ogen permanent op te maken. U kunt eyeliners laten pigmenteren. Dit is erg prettig voor mensen met lenzen, allergieën of als u geen zin heeft elke dag uw streepjes te tekenen. Hebt u weinig of geen wenkbrauwen, of zijn ze erg blond? Ook die kunnen op natuurlijke wijze op uw huid worden gepigmenteerd. Ook uw lipcontour kan mooi strak worden aangebracht. Het geeft een heel natuurlijk effect en blijft 3 tot 7 jaar heel mooi zitten.

Schoonheidsbehandelingen.

In de schoonheidssalon kunt u genieten. U kunt kiezen voor korte behandelingen en een uitgebreide behandeling met decolleté- en gezichtsmassage. Ook kunt u natuurlijk een afspraak maken voor alleen epileren, harsen en/of het verven van winpers/wenkbrauwen. Wij zijn sterspecialist van het merk Medex.

Snelbruiner.

Onze snelbruiner is een zeer profesioneel apparaat, voor ieder huidtype geschikt en met aparte gezichtsbruiners.

Jonkershof Body Correction

Jonkerswijk 8
9422 TA Smilde
0592 413924